Selectează o Pagină

Desi vremea ne-a facut probleme, Gravity Invaders 2015 s-a terminat cu succes. Am avut trei zile pline de ploaie si muzica buna in care riderii au bagat trick-uri de pe alta lume. Si la aceasta editie am avut participanti din toata tara (Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti, Miercurea Ciuc si Constanta) care ne-au impresionat cu determinarea si pasiunea lor pentru sporturile pe care le practica. Vineri, desi cerul a fost intunecat si nu am avut parte de soare, ziua a fost una racoroasa, perfecta de dat. Astfel, incalzirea si familiarizarea cu parcul s-au desfasurat in conditii foarte bune! Sambata a fost ziua de competitii… sau cel putin asa ar fi trebuit sa fie; de dimineata am inceput calificarile la skate amatori. Atmosfera racoroasa ne-a incurajat si am inceput in forta, pana cand ploaia ne-a luat prin surprindere, iar competitiile au trebuit oprite. Am asteptat cu totii, cu sufletul la gura, toata ziua, oprirea ploii; nu am avut noroc. Cu toate acestea, toata lumea s-a simtit excelent, iar cei mai mici au dat startul la un concurs de kendama ad-hoc, la adapost. Intr-un final, ploaia s-a oprit lasandu-ne o gramada de „cadouri”: balti si umezeala in Gravity Park. Am sperat ca duminica sa avem mai mult noroc si am hotarat sa ne reincepem concursurile de dimineata. Dar ghinion, ploaia nu ne-a dat pace nici de aceasta data. A plouat destul de tare, iar parcul era din nou plin de apa. Usor, usor, norii au disparut si cu totii ne-am mobilizat… cu maturi, farase si mopuri ne-am facut incalzirea dand la o parte baltile din Gravity Park. Pe la ora 13.00, parcul era deja uscat, soarele incalzea atmosfera si concursurile deja incepusera. Ziua s-a terminat cu succes, iar la apus, castigatorii si-au revendicat premiile in valoare de 1.500 euro, cash si produse.

Castigatorii editiei a 2-a Gravity Invaders sunt:

BIKE: 1. Demian Barnabas 2. Sinan Coveltir 3. Brad Brunner Best trick: Demian Barnabas (double whip) si Sinan Coveltir (180 bar to bar)

SKATE PRO: 1. Carlan Dragos 2. Vladi Bojan 3. Cohal Cristian Best trick: Simionescu Sebasitian (kickflip disaser bs 50-50)

SKATE AM: 1. Tirziman VIctor 2. Dumitrescu Calin 3. Berhec Daniel 4. Durac Valentin

Pe final, multumim tuturor riderilor care au venit la a doua editie Gravity Invaders pentru super trick-urile bagate si pasiunea cu care s-au dat, publicului pentru atmosfera creata si nu in ultimul rand sponsorilor (Monster EnergyVansCurtea BrancoveneascaH2ocustom-bike.roanonbrand.comSkullcandy RomaniaNew EraDecathlon) si partenerilor media ( visualoutcasts.roradiocfm.roanoncollective.roAsociatia culturala Grand ShowBlack ProjectMCW Video)! Multumim lui Kartal pentru prezentarea contestului si tuturor membrilor staff-ului pentru efortul depus!

Multumim echipei Monster Energy si autoritatilor locale pentru sustinerea acordata!