Selectează o Pagină

Gravity Summer Jam editia II

9-10 august 2013

Pe 9 si 10 august 2013, de la ora 14:00, Administratia Gravity Park va invita la concursul international de sporturi extreme Gravity Summer Jam. Acesta este un eveniment marca Gravity Park, creat special pentru tinerii ce sunt interesati de sporturile extreme (aggressive rollerblading, climbing, skateboarding și BMX) si arta urbana. Prima editie a avut loc in vara 2012, fiind un eveniment local, organizat in special pentru tinerii din orasul Constanta. Daca anul trecut la Gravity Summer Jam au participat 67 de concurenti cu varste cuprinse intre 9 si 27 de ani, anul acesta se preconizeaza un numar de aproximativ 100 de sportivi.

Editia din 2013 va fi una de talie internationala, datorita parteneriatului cu We Tour Romania, cel mai de amploare turneu national de sporturi extreme (la care participa sportivi din tara si strainatate), aflat in prezent la a 5-a editie. Competitiile incep de la ora 17:00, vineri avand loc calificarile si concursul de climbing, iar sambata se desfasoara finalele la skate, bike si role. Artele urbane vor fi reprezentate prin DJ Fresh The Funkster si o sesiune de graffiti. Festivitatea de premiere are loc la ora 20:00, cu premii in valoare de 1.800 euro, iar after party-ul incepe la ora 21:15. Evenimentul este organizat de administratia Gravity Park, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta.

Parteneri media : C-FM, TV Neptun, Visual Outcasts, HaiHai

Sponsori: We Tour Romania, Hang Out, H2o Surf Shop, Gravity Park, Decathlon, Skateworld, Leeloo Cafe, Anonbrand, Puls Printing, Eroilor Mafia, Burn

Galerie Foto

Video

Evenimente