Selectează o Pagină

Deschiderea Oficiala Gravity Park

Sambata, 24 mai 2008

Sambata 24 mai, Constanta devine punctul zero pentru sportul extrem din Romania!

H2O, Primaria Constanta si rideri din toata tara inaugureaza Gravity Park, cel mai mare skatepark din Romania. H2O a facut echipa cu Primaria Constanta pentru a realiza un proiect urias; Gravity Park este localizat in parcul Tabacariei, intr-un cadru fresh fix pe malul lacului. Suprafata totala de 8.500 de m2 este impartita astfel incat sa impace toti riderii, oferind zone separate de trial, dirt jumping, climbing, bouldering, skate si role.

Deschiderea Gravity Park a provocat o adevarata miscare de trupe, intrucat peste 100 de riderii din toata tara si-au anuntat deja prezenta la acest eveniment, pentru a inaugura skateparkul si pentru a participa la concursurile de best trick, unde se vor pune la bataie premii de 3.000 de euro. Sambata, 24 mai, Gravity Park te provoaca cu urmatorul program: 11.00 – Inscrieri ; 12.00 -16.00 – Demonstratii ; 16.30 – Deschiderea oficiala ; 17.15 – Best trick Role ; 18.00 – Best trick Skate ; 18.30 – Best trick Trial ; 19.00 – Best trick Dirt jump ; 19.30 – Concurs climbing ; 20.00 – Concert

DJ Bully si MC Bobby vor asigura cele mai bune beaturi si comentarii pe durata evenimentului, iar EMIL, Sport Sangeros si Pistol cu capse vor face atmosfera intr-un concert rasunator, pe masura acestui skatepark! Gravity Park va contribui cu siguranta la dezvoltarea comunitatii de sport extrem si la evolutia riderilor romani, meritul principal revenind Primariei Constanta, fara sprijinul careia proiectul propus de H2O ar fi fost imposibil de realizat.

Galerie Foto

Video

Evenimente