Selectează o Pagină

Aflat la a 8-a ediție, Gravity Summer Jam este în momentul de față cel mai important eveniment de sporturi extreme din România. Premiile cash în valoare totală de 6400 de euro, dar și alte premii speciale vor fi acordate celor mai buni rideri de la categoriile skate, role, bike, trotă, parkour și climbing; pasionații de fotografie pot și ei participa la concursul organizat pentru ei. Evenimentul are loc în Gravity Park Constanța, cel mai mare complex de sporturi extreme din România și este susținut de Primăria Municipiului Constanța și R.A.E.D.P.P. Constanța.

Riderii trebuie să participe la runda preliminară pentru a se putea califica în finale. Ei vor fi evaluați de membrii juriului pe baza a două criterii – dificultatea trickurilor și flow; la concursul de climbing, sportivii vor fi evaluați pe baza timpului înregistrat pe anumite trasee predefinite. La concursul foto se vor lua în considerare compoziția, încadrarea, originalitatea și cromatica fotografiilor.

De asemenea, îi avem invitați speciali pe cei din WeTour, cel mai mare turneu anual de sporturi urbane din România; prima ediție WeTour a avut loc în 2009.

Mulțumim partenerilor GSJ 2019  pentru susținere!

Parteneri: Decathlon Romania, Gravity-Shop, H2O Shop, Krack, Mountain Dew Romania, Skullcandy Romania, We Tour, VR Evolution, YOUNG

Susține evenimentul pe Facebook – https://web.facebook.com/events/1651697998298269/?event_time_id=1651698004964935

Citește regulamentul competițiilor – www.gravitypark.ro/gsj/regulament/

Vezi programul celor trei zile de eveniment – www.gravitypark.ro/gsj/program/

Vezi articolele din presă despre GSJ 2019 – http://www.gravitypark.ro/gsj/gsj2019-in-presa/

Click here to view the English version.