Selectează o Pagină

In weekend-ul care tocmai a trecut, Gravity Park a fost gazda unui eveniment cu multi… invadatori. Skaterii si bikerii au pus stapanire pe skatepark, aratand lumii intregi trick-uri exceptionale ! Publicul nu s-a lasat mai prejos, incingand atmosfera cu incurajarile si aplauzele lor ! Nici soarele nu le-a dat pace; insa nici “curiozitatea” lui de peste 30 de grade nu i-a oprit pe rideri din actiune ! Acest eveniment de sporturi extreme a fost organizat de Administratia Gravity Park, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta si Monster Energy. Premiile in valoare initiala de 1.500 de euro in bani si produse, au fost marite la suma de 2.000 de euro ! Multumim pe aceasta cale sponsorilor (Vans, H2o, Krack si Skullcandy) care au adus o bucurie in plus tinerilor participanti ! Nici mai mult, nici mai putin de 30 de rideri din toata tara, cu varste cuprinse intre 14 si 20 de ani, au participat la aceasta editie de “Gravity Invaders”. La sectiunea de skate au fost 20 de participanti din Constanta si Bucuresti, iar la bike 10 concurenti din Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Cluj Napoca si Tirgu Mures. Cu totii au oferit publicului un spectacol nemaipomenit, atat in prima zi a evenimentului, cat si in a doua.

“Gravity Invaders” a avut si o aura artistica prin prezenta “Los Panaiotes Crew” care au realizat un graffiti cu tematica “extraterestra” in interiorul skatepark-ului. In prima zi a evenimentului, au avut loc inscrierile in concurs si un warm-up session, iar in cea de-a doua, competitiile. Cele trei concursuri, skate amatori, skate pro si bike, s-au desfasurat sub forma de jam session, riderii fiind impartiti in grupe de cate 2 sau 3, fiind punctati in functie de dificultatea trick-urilor si stil.

La final, multumim din nou sponsorilor (H2O Shop & Events, Vans, Krack, Skullcandy) pentru premiile acordate si partenerilor media (Visual Outcasts, C FM Constanta, Asociatia Culturala “Grand Show”, Puls Printing) pentru sustinerea oferita ! Multumim Spitalul Privat ISIS pentru prezenta la Gravity Invaders ! Multumim tuturor riderilor pentru participare si trick-urile spectaculoase, publicului pentru sustinerea oferita si lui Kartal pentru prezentarea acestui eveniment !