Selectează o Pagină

Bine ai venit pe site-ul oficial al complexului sportiv Gravity Park !

 

Te asteptam sa ne vizitezi in Constanta, pe malul lacului Tabacarie, langa City Park Mall, pentru a te distra alaturi de prieteni si familie intr-o atmosfera extrema !

Skatepark

Zona skatepark se afla in centrul complexului Gravity Park. Pe cei 1480 mp sunt amplasate aparate pentru incepatori si avansati care practica urmatoarele sporturi: rollerblading, skateboarding, BMX, MTB sau scooter (trotineta).

Pentru a intra in zona skatepark, trebuie sa ai o legitimatie de acces si o casca de protectie (pe care o poti lua de la biroul de inchirieri).

Gravity Park este cel mai mare complex destinat practicantilor de sporturi extreme din Romania. Suprafata totala de aproximativ 8500 mp este impartita in 4 zone de sport extrem pentru urmatoarele activitati : rollerblading, skateboarding, BMX, MTB, speed climbing, bouldering, trial, dirt jump si scooter (trotinete).

Climbing

Zona climbing este plasata langa biroul de inchirieri. Pe cei aproximativ 990 mp vei gasi un turn de climbing de 9 m inaltime si doi boulderi artificiali. Aici poti practica speed climbing si bouldering.

Pentru a intra in zona de climbing, trebuie sa ai o legitimatie de acces si echipament special de climbing pe care il poti lua de la biroul de inchirieri.

Situat pe malul lacului Tabacarie, complexul sportiv Gravity Park a devenit un loc popular de petrecere a timpului liber in randul tinerilor, practicantilor si iubitorilor de sporturi extreme din Constanta. Fie ca esti incepator, fie avansat, fie ca iti doresti sa te apuci de un astfel de sport sau pur si simplu vrei sa te relaxezi, Gravity Park este locul ideal pentru tine. Vizitatorii si sportivii beneficiaza de o serie de facilitati precum: inchirieri de echipamente sportive, cursuri de climbing, tribune pentru spectatori, instalatie de sonorizare profesionala, toalete, dusuri si vestiare.

Dirt

Zona dirt se afla in apropierea biroului de inchirieri si are o suprafata de aproximativ 990 mp. Aici se poate practica dirt jump, un sport extrem care a evoluat in paralel cu BMX racing.

Pentru a intra in zona dirt, trebuie sa ai o legitimatie de acces si un BMX sau MTB pro model. De asemenea, purtarea castii de protectie este obligatorie.

Deschiderea oficiala a avut loc pe 24 mai 2008 cu un spectacol extrem la care au participat cei mai buni sportivi din Romania. Pe langa demonstratiile de rollerblading, skateboarding, trial, dirt jump si speed climbing, a avut loc un concurs Best Trick cu premii totale in valoare de 3000 euro. De atunci, competitii de acest gen au avut loc in fiecare an.

Trial

Zona trial este pozitionata langa zona skatepark. Ea ocupa o suprafata de aproximativ 750 mp unde se poate practica trial sau parkour. Aici vei gasi trasee de trial cu diferite grade de dificultate. Traseele prezinta obstacole de diferite forme si marimi.

Pentru a intra in aceasta zona, trebuie sa ai o legitimatie de acces si un BMX sau MTB pentru trial. De asemenea, casca de protectie este obligatorie.