DESPRE NOUTATI BLOG CONTACT

Bine ai venit pe site-ul oficial al complexului sportiv Gravity Park ! 

Te asteptam sa ne vizitezi in Constanta, pe malul lacului Tabacarie, langa City Park Mall, pentru a te distra alaturi de prieteni si familie intr-o atmosfera extrema !

Gravity Park este cel mai mare complex destinat practicantilor de sporturi extreme din Romania. Suprafata totala de aproximativ 8500 mp este impartita in 4 zone de sport extrem pentru urmatoarele activitati : rollerblading, skateboarding, BMX, MTB, speed climbing, bouldering, trial, dirt jump si scooter (trotinete).

Situat pe malul lacului Tabacarie, complexul sportiv Gravity Park a devenit un loc popular de petrecere a timpului liber in randul tinerilor, practicantilor si iubitorilor de sporturi extreme din Constanta. Fie ca esti incepator, fie avansat, fie ca iti doresti sa te apuci de un astfel de sport sau pur si simplu vrei sa te relaxezi, Gravity Park este locul ideal pentru tine. 

Vizitatorii si sportivii beneficiaza de o serie de facilitati precum: inchirieri de echipamente sportive, cursuri de climbing, tribune pentru spectatori, instalatie de sonorizare profesionala, toalete, dusuri si vestiare. 

Deschiderea oficiala a avut loc pe 24 mai 2008 cu un spectacol extrem la care au participat cei mai buni sportivi din Romania. Pe langa demonstratiile de rollerblading, skateboarding, trial, dirt jump si speed climbing, a avut loc un concurs Best Trick cu premii totale in valoare de 3000 euro. De atunci, competitii de acest gen au avut loc in fiecare an.

FAQ

1. Intrarea in Gravity Park este gratuita ? Da. 

2. Am nevoie de acordul parintilor ? Daca nu ai implinit inca 18 ani, ai nevoie de acordul parintilor pentru a intra in zonele de sporturi extreme. Ei trebuie sa completeze o declaratie pe proprie raspundere si sa accepte regulile complexului despre care poti afla mai multe informatii aici.

3. Cine are voie sa intre in zonele de sporturi extreme ? Oricine detine echipament sportiv adecvat si o legitimatie de acces poate intra in zonele de sporturi extreme. De asemenea, casca de protectie este obligatorie.

4. Cum pot obtine o legitimatie de acces ? Daca ai peste 18 ani, trebuie sa completezi o declaratie pe proprie raspundere si vei primi legitimatia de acces. Daca inca nu ai implinit 18 ani, trebuie sa obtii acordul parintilor.

5. Ce echipamente pot inchiria din Gravity Park ? Poti inchiria echipament de protectie ( casca, genunchere, cotiere, palmare ) si tot echipamentul de climbing necesar ( coarda, ham, GriGri, espadrile, carabiniere ).

6. Pot sa folosesc echipamentul personal ? Da, poti sa vii cu propria casca de protectie. Insa, daca vii cu echipamentul de climbing personal, acesta trebuie verificat de instructorul de climbing Gravity Park inainte de a te catara pe turn.

zona skate park gravity park color zona skate park gravity park alb negru zona climbing gravity park color zona climbing gravity park alb negru zona dirt gravity park color zona dirt gravity park alb negru zona trial gravity park color zona trial gravity park alb negru